4 anbefalte kredittkort

kredittkort-2Det finnes svært mange kredittkort på det norske markedet, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. I bunn og grunn bør man velge et kredittkort som samsvarer med det du skal bruke det til. Hvis du aldri reiser, så behøver du ikke et kredittkort med reiseforsikring. Hvis du alltid skal tilbakebetale pengene innen den rentefrie perioden er over, så er det ikke så nøye hvor høy renten er på kortet.

Det er nettopp slik man må tenke når man skal søke om et kredittkort, for det er kun på denne måten at du kan få maks utbytte av kortet. Vi skal nå se nærmere på fire ulike kredittkort som passer for litt forskjellige bruksmønstre.

re:member kredittkort

Av de fire kredittkortene vi nevner i denne artikkelen, så er re:member den optimale «allrounderen». Det er et kort som passer uansett bruksområde, ettersom det har ulike fordeler i forskjellige segmenter. Her kan man søke om en kredittgrense på hele 150 000 kroner, noe som gjør at kortet er blant de som gir deg absolutt mest penger. I tillegg har man hele 52 dager med rentefri nedbetaling, noe svært mange vil sette pris på. Ikke minst er en reiseforsikring inkludert – og det samme er en hel rekke rabatter.

365Privat MasterCard

For deg som fyller mye bensin eller diesel, så er 365Privat MasterCard din aller beste venn. Her kan man nemlig velge seg en bransje der man vil spare 3,65 prosent når man handler, og drivstoff er en av de. Fordelen med dette kortet er at du kan spare penger uansett hvilken bensinstasjonkjede du fyller hos, men velger du Esso får du ytterligere 30 øre i rabatt – og kan spare så mye som 80 øre per liter bensin du tanker!

Santander Red

Santander Red er det optimale kredittkortet for deg som ønsker å nedbetale over tid, og er et meget godt alternativ til et forbrukslån. Fordelen i dette kortet ligger nemlig i den lave renten. For der andre kredittkort har en rente opp mot eller over 30 prosent, så er den effektive renten på et kredittkort fra Santander Red på kun 17,12 prosent. Det gjør det mulig å kjøpe møbler eller pusse opp, for å deretter betale ned gjelden over tid – med god samvittighet.

Trumf VISA

Og så har vi et kredittkort for deg som vil spare penger. Med Trumf VISA får du 1 prosent av handlesummen tilbake i bonus uansett hva eller hvor du handler. Handler du hos en Trumf-butikk, så får du ytterligere en prosent i bonus. Og følgelig kan du spare ganske mye penger hvert eneste år dersom du er konsekvent på hvor du handler! Dette kortet gir deg i tillegg reiseforsikring, men en effektiv rente på over 34 prosent gjør det ikke fristende for bruk til avbetaling.