Fakta om 365 Privat Mastercard

365

Kredittkortet 365 Privat MasterCard har flere år på rad blitt kåret til best i test av flere norske store aviser og mediehus. Det er heller ikke uten grunn, ettersom det kommer med svært mange fordeler, bonuser og rabatter. Blant annet er dette kanskje det beste «bensinkortet» på markedet, der man kan spare så mye som 80 øre per liter drivstoff man fyller!

Betingelser

365 Privat MasterCard er utelukkende et kredittkort for deg som vil dra nytte av solide bonuser, og er følgelig ikke sterkest når det kommer til betingelsene. Den effektive renten på i overkant av 25 prosent gjør at kortet ikke egner seg spesielt godt til avbetaling, og med en kredittgrense på kun 50 000 kroner og en rentefri nedbetaling på 45 dager skiller ikke kortet seg nevneverdig ut her. Men bare vent til vi kommer til bonusene og fordelene!

Fordeler og bonuser

Kredittkortet 365 Privat MasterCard har et bonusprogram som lar deg spare ganske så mye penger i en utvalgt bransje. Du kan selv velge om du vil spare 3,65 prosent når du handler sko, klær eller drivstoff. Det er spesielt i sistnevnte bransje at kortet er populært blant nordmenn, da man med dagens bensinpriser kan spare i overkant av 50 øre/literen. I tillegg får man en ekstrabonus på 30 øre dersom man fyller hos Esso, noe som gjør at man kan spare godt over 80 øre/literen!

Pengene kan du naturligvis bruke på akkurat hva du vil. Kredittkortet gir deg også rabatter på overnatting og leiebil hos utvalgte kjeder, men det har ikke reiseforsikring inkludert. Det er uansett et av de mest fordelaktige kredittkortene på det norske markedet.

Søke om 365 Privat MasterCard

Du behøver ikke å si opp forholdet med din nåværende bank for å bli kunde hos 365 Direkte – som er selskapet bank 365 Privat MasterCard. Du legger simpelthen inn en søknad om kredittkortet via nettsidene til banken, noe som sjeldent tar mer enn et par minutter. Banken bruker automatiske systemer for å behandle søknaden din, noe som gjør at du umiddelbart får svar på om du får et kredittkort eller ei. Aldersgrensen for å søke om 365 Privat MasterCard er 21 år. Du kan lese mer om 365 Privat Mastercard her eller du gå direkte til kortets hjemmeside.